Probiotinės / apsauginės kultūros pieno produktams

Kefyrui / raugintam pienui / gėrimams

Kefyras – kaip sveikas įvaizdis tradiciškai vartojamas jau šimtmečius. Tikima, kad padeda virškinimui ir turi teigiamą poveikį imunitetui bei kraujotakai. Kefyro kaip probiotinio gėrimo nauda sveikatai pastaruoju metu išpopuliarėjo visame pasaulyje.

Siekiant išgauti pastovią ir nepriekaištingą galutinio produkto kokybę, siūlome unikalią raugų kombinaciją:

  • atrinktas pieno rūgšties bakterijas suteikiančias specifines skonines savybes;
  • atrinktas mielių padermes sukurti norimą gaivumą ir „gazuotumą“;
  • atrinktus probiotinius kamienus, bio apsaugą produkto galiojimo laiku.

Plataus profilio, ekonomiškos bei atsparios bakteriofagams Delvo®YOG mikroorganizmų kultūros padės sukurti įvairius skonius, tekstūras bei užtikrins rūgštėjimo proceso kontrolę. 

Tai mikroorganizmų kultūros dėl kurių švelni ir kreminė struktūra išlieka esant mažai sausų medžiagų per visą produkto galiojimo laiką ar kuomet sudėtingos laikymo sąlygos. 

Tai pienarūgščių mikroorganizmų linija, kuri suteikia galimybę didinti išeigą ir kurti neriebius, mažai cukraus turinčius produktus, pasižyminčius plačia skonių įvairove ir kremine struktūra esant sudėtingoms laikymo sąlygoms.

Šios kultūros buvo atrinktos, siekiant unikalaus, tikro kefyro skonio galutiniame produkte: šviežias, lengvai „putojantis“ ir kreminis. Skonis - puikus su ir be mielių.

Didelės koncentracijos, 7 kruopščiai atrinkti kamienai siekiant išgauti pastovią ir nepriekaištingą galutinio produkto kokybę.

Unikali kombinacija:

  • atrinktos pieno rūgšties bakterijos suteikiančias specifines skonines savybes;
  • atrinkti probiotiniai kamienai - bio apsauga produkto galiojimo laiku.

Kultūros, skirtos tiesioginiam įterpimui į pieną – naudojamos kefyro ir susijusių produktų gamyboje. 

DELVO®PRO - naudodami šias kultūras praturtinsite produktus sveikatinančiais ingredientais turinčiais pridėtinę mitybinę vertę ir turėsite pageidaujamą padermę su pakankamu ląstelių skaičiumi pieno produktų galiojimo termino pabaigoje. Naudojant Delvo®Pro buvo atliktos kelios in-vitro ir in-vivo veiksmingumo studijos.

 

Delvo®Pro BIF-6 tai koncentruotos probiotinės bakterijų kultūros Bifidobacterium animalis ssp. lactis, skirtos tiesioginiam įterpimui į pieną, jos neturi rūgštinančių atmainų bei nerekomenduojamos naudoti kaip savarankiškos fermentacinės kultūros. Be naudojimo pieno produktų gamyboje, jos gali būti plačiai naudojamos ir kepimo, konditerijos, padažų, sulčių pramonėse.

Biogarde® - „Gauk daugiau iš savo kultūros“, prekinis ženklas neekologiškam jogurtui. Biogarde - tai vienas iš populiariausių prekinių ženklų jogurto pakuotei.

Delvo®Guard -  unikali apsauga tradicinės fermentacijos metu. Gamindamos įvairius slopinančius junginius, slopina mielių ir pelėsių augimą, taip pat, eliminuoja identiškus mitybinius poreikius turinčius mikroorganizmus.

Daugiau informacijos apie Delvo®Guard rasite ČIA

  • Galimybė pridėti ir kurti daugiau unikalių produktų.
  • Atrinktos mielių padermes, kad sukurti norimą gaivumą ir „gazuotumą“.

Unikali kultūrų serija, specialiai paruošta aromato sustiprinimui ar tekstūros keitimui sūriams ir fermentinių pieno produktų gamybai. Delvo® ADD naudojamas kartu su Delvo® kultūromis, kurios leidžia keisti ir kurti savitus pieno produktus.

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas