Piccantase® - LIPAZĖ

Piccantase® - LIPAZĖ

Piccantase® fermentas - lipazė, skaldanti pieno riebalus sūrio nokinimo metu, gaminamas iš galvijų prieskrandžio, snukyje išskiriamų lipazės fermentų, kuriuos gamina galvijų glandų audinys arba unikalioji mikrobiologinės kilmės lipazės alternatyva, išgauta iš Rhizopus oryzae grybo.

Jie gaunami iš ožiukų, ėriukų, veršelių ir sumaišytų ožiukų-ėriukų lipazės fermentų (žymima atitinkamai K, L, C ir KL).

Piccantase® lipazės milteliai yra baltos ar beveik baltos spalvos, sausi, birūs, lengvai tirpstantys vandenyje.

Šis fermentas puikiai tinka balto sūrio, tokio kaip feta, ar kieto sūrio, tokio kaip Parmesan gamybai.

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas