Delvo®Zyme - LIZOCIMAS

Delvo®Zyme - LIZOCIMAS

Muramidazė (kiaušinio baltymo lizocimas) apsaugo nuo Clostridium tyrobutyricum, vėlyvojo sūrio pūtimosi, sviesto rūgšties susidarymo. Delvo®Zyme naudojimas padeda dar labiau standartizuoti galutinio produkto kokybę, o tai padeda didinti vartotojų lojalumą. Tai natūrali apsauginė medžiaga, leidžianti optimaliai pakeisti cheminių konservantų naudojimą.

  • Natūrali apsauga nuo Clostridium bakterijų.
  • Daugiau jokių „išsipūtusių“ sūrių ir pakitusio skonio.
  • Išlieka aktyvus sūrio nokinimo metu.
  • Nekenkia mikroorganizmų kultūroms ar koaguliantams gamybos metu.
  • Apsaugo nuo Lactobacili bakterijų vyno fermentacijos metu. 

 

DAUGIAU INFORMACIJOS APIE Delvo®Zyme L - LANKSTINUKAS

Apsauga sūriui
Apsauga gėrimams

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas